menu

Maak kennis met Sfinxx massage: Zaki & Andrea

Tekst: Andrea | Foto's: Lifestylebooking

Sfinxx massage by zaki is een gloednieuwe zaak in het hartje van Gent waar Andrea en Zaki je verwennen met o.a. sport, deep tissue, stretching of zachte ontspanningsmassage. Gelegen op een toplocatie is sfinxx massage by zaki een oase van rust in een warme sfeer. Je wordt er hartelijk ontvangen en je kunt er even ontsnappen aan de dagelijkse rush. Elke massage is uniek en wordt aangepast aan de behoeften van de klant. Andrea en Zaki zijn professioneel opgeleid en combineren vaak verschillende technieken in één behandeling. Hun passie voor massage en het aanvoelen van het lichaam maken het verschil. Na een bezoek bij sfinxx massage by zaki stap je helemaal zen naar buiten.

Afbeelding

Andrea en Zaki hebben een gevarieerd maar down-to-earth aanbod samengesteld. “Bij de kortere sessies behandelen we meestal ofwel de voeten ofwel de rug met nek en schouders ofwel de nek met hoofd en gezicht. Bij de langere sessies kan je aangeven of je graag een volledige of gedeeltelijke lichaamsmassage ontvangt, sommige klanten vinden het fijn om enkel een massage van de rug en de achterkant van de benen te ontvangen. Naargelang wat de klant ons vooraf vertelt leggen we de focus op sport, deep tissue, zachte ontspannings- of stretchingtechnieken. Onze stretching is gebaseerd op Thaise technieken die we beide in Brussel bij een Thais salon hebben geleerd."

LUISTEREN NAAR WAT HET LICHAAM VERTELT

"Onze massages zijn een mix van onze persoonlijkheid en kennis. We zijn beide gevoelsmensen en zeer empathisch. We zullen elke behandeling met zachtheid maar ook een bepaalde vastberadenheid uitvoeren zonder de vooraf besproken wensen uit het oog te verliezen. We beogen met elk type massage een gevoel van diepe ontspanning. Om dit doel te behalen luisteren we aandachtig naar wat het lichaam ons vertelt en sturen we onze bewegingen bij. Elk lichaam en elke massage is daarom ook anders. Je bent bij ons tevens welkom om een duo massage te boeken en om samen met je partner, je (plus/klein)dochter of (plus/klein)zoon, een vriend of vriendin, een collega… een moment van pure ontspanning te beleven.” 

De klanten voelen zich nadien als herboren, alsof ze op vakantie zijn geweest.

Afbeelding

Zaki is afkomstig van Egypte waar hij een master in de rechten behaalde. Tijdens zijn studies werkte hij in hotels en leerde hij massages te geven. Al gauw bleek zijn talent en passie voor massages veel groter te zijn en besliste hij zich daar verder in te verdiepen. Door de jaren heen leerde hij een grote verscheidenheid aan massages maar zijn allergrootste passie zijn de sport en deep tissue massages waarbij hij zijn volledige lichaam kan inzetten. “Voor mij is een massage geven ook een beetje een work-out. Door bijvoorbeeld mijn ellebogen en knieën te gebruiken kan ik meer druk geven en in de diepte gaan, wat ook echt de kwaliteit van de massage bepaalt. Onze klanten verdienen dat ik mij telkens volledig geef, nadien voelen ze het verschil. Een massage is zoveel meer dan ontspanning. Het is een manier om je lichaam te onderhouden en te laten herstellen van spanning. De klanten voelen zich nadien als herboren, alsof ze op vakantie zijn geweest. Als ik mensen een goed gevoel kan geven, voel ik mij ook goed.”

Masseren is een soort mindfullnes voor mezelf.

Afbeelding

Andrea is logopediste en leerkracht van opleiding maar na een ingrijpende gebeurtenis in haar leven zocht ze naar een behandeling die haar kon helpen. “Ik ben op zoek gegaan naar iets dat me rust zou kunnen geven en me zou helpen om me meer te verbinden met mezelf. Op een bepaald moment ben ik bij cranio-sacraal therapie terechtgekomen en kort nadien heb ik beslist om ook iets met mijn handen te gaan doen. Al snel kwam ik bij de opleiding als ontspanningsmasseur terecht. Tijdens de opleiding merkte ik dat ik beter begon te slapen door één keer per week een massage te krijgen of te geven. Massage geven is een soort van mindfulness voor mezelf. Tijdens de sessie ben ik volledig in het moment en sta ik in verbinding met de andere persoon en met mezelf. Wanneer ik bij sfinxx ben kom ik tot rust. Ik geniet van onze gezellige setting, de zachte muziek, de kaarsjes en de warme sfeer.” 

BIJ SFINXX MASSAGE BEN JE PRECIES WAAR JE MOET ZIJN

Zaki en Andrea hebben elk hun specialiteit, maar ze zijn allebei erg warme personen die hun klanten in de watten leggen. Bij de verwelkoming vragen ze wat jouw wensen en eventuele klachten zijn. Na de sessie zullen ze jou nog even een glaasje water of thee aanbieden en een babbeltje met je slaan. “Klanten zijn voor ons absoluut geen nummer, maar unieke personen. Ze zullen zich bij ons erg snel op hun gemak voelen. Het is onze passie om alles op een zo goed mogelijk gevoel af te stemmen. Als je bij sfinxx massage by zaki binnenkomt, ben je precies waar je moet zijn. You are where you need to be!” 

TIJD VOOR MASSAGE
bij Sfinxx!

Verder lezen

Messenger logo
Chat